Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ( ΦΩΤΟ/ΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ )


Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ 2011


Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του συλλόγου Δρυμιωτών

DSC08274.JPGDSC08292.JPGDSC08298.JPGDSC08294.JPGDSC08280.JPG

DSC08285.JPGΠαρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι εκδηλώσεις του συλλόγου Δρυμιωτών διεξήχθησαν κανονικά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Οι Δρυμιώτες για μια ακόμη φορά στήριξαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες του συλλόγου και έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες που ενοχλούνται από την μεγάλη δραστηριότητα του συλλόγου. Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε πάρτυ μασκέ για μεγάλους σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου. Τη Κυριακή 6 Μαρτίου η αίθουσα  γέμισε από μικρά παιδιά που έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Η κορύφωση των εκδηλώσεων ήταν η καθαρά Δευτέρα όπου παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλειστό χώρο.

DSC08286.JPGDSC08279.JPG

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και ήταν μια από τις ελάχιστες που πραγματοποιήθηκαν σε όλο το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Υπενθυμίζουμε ότι ύστερα από πολλά χρόνια ο Δήμος  Ακτίου -Βόνιτσας δεν διοργάνωσε εκδηλώσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα(εκτός από Βόνιτσα-Πάλαιρο-Κατούνα) ούτε τα ενίσχυσε με νηστήσιμα φαγητά. Ο Σύλλογος Δρυμιωτών με δικά του έξοδα και με τη στήριξη χορηγών και τη βοήθεια της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού πραγματοποίησε τις εκδηλώσεις και έδωσε κίνηση και ζωντάνια στο Δρυμό μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάμε ως χώρα. Στην εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεόδωρος Στούπας και Βασίλης Σώζος.

DSC08278.JPGDSC08275.JPG

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Κυριλή που είχε την επιμέλεια της μουσικής και μας βοηθάει σε όλες τις εκδηλώσεις, τον Γεράσιμο Λάιο για την παραχώρηση της αίθουσας, τους χορηγούς, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού Γιάννη Λιότσο, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Στάθη Λιότσο, τον Σάκια Κοντοστέργιο, τον Νίκο Κωστή, την Ελένη Αριστοπάνου  κ.α καθώς και όλο το κόσμο που πήρε μέρος στις εκδηλώσεις. Όσο ο κόσμος συμμετέχει και στηρίζει τις εκδηλώσεις του συλλόγου θα κάνουμε από την πλευρά μας ότι περισσότερο μπορούμε για να αναδείξουμε το χωριό μας. Και του χρόνου να είμαστε καλά.       

 

ΦΩΤΟ; photo art angelos

Profile

amdrimos Άγγελος Μηλιώνης
Δ Ρ Υ Μ Ο Σ
Το προφίλ μου

Μια ζωή με ένα σάκκο στην πλάτη μου ,τον κόσμο γύρισα !!!!! Χιλιάδες οι εικόνες που με συντροφεύουν,καιρός πια να γίνουν και δικές σας !!!!!!!!!!!!

Powered by pathfinder blogs