Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ 2012

Θυμάμαι την χούντα , τον ίδιο τον Παπαδόπουλο που έλεγε βρήκαμε την χώρα εις το χείλος του γκρεμού , κι εμείς την πήγαμε ένα βήμα εμπρός ...; Και από τότε όλοι οι κυβερνήτες την πάνε ακόμα ένα βήμα πιο μπρος ως που την έφτασαν  στο πάτο .   Τώρα τι κάνουμε ΚΥΡΙΟΙ ποιος θα την φέρει την χώρα μας ξανά στη επιφάνεια ; Ποιος θα ξεπλύνει αυτή τη μπόχα που μας έριξαν όλοι οι φίλοι μας από Δύση ως την Ανατολή ; Σαν Έλληνας δεν την αντέχω τόση λάσπη δεν μου πάει ...;.κάτι πρέπει να γίνει , κάποιος πρέπει να μας σώσει από μερικούς που την είδαν θεοί !!!!!!!!!

Πολλά θέλω να γράψω αλλά άσε χρονιάρες μέρες .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΓΕΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ  

 Άγγελος Μηλιώνης  


Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

vanocevlese-566524.jpgΚάθε χρόνο λέμε και γράφουμε τις ίδιες ευχές , μα ποτέ δεν πιάνουν !   Φέτος λέω να ευχηθώ κάτι επίκαιρο ...; του χρόνου να έχουμε πιο λίγους άνεργους , πιο λίγους πικραμένους που έχασαν μέρος από τον μισθό ή τη σύνταξη τους  , η Ελλάδα μας να έχει ένα πιο καθαρό όνομα στην Ευρώπη κι αλλού . Οι πολιτικοί μας ας γυρίσουν σελίδα σε όλα αυτά που πιστεύει ο λαός για αυτούς !!!!!!!!!!!!! Τέλος αν υπάρχει ΘΕΟΣ ας ρίξει μια ματιά και σε μας !!!!!!!!


Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΥΜΙΩΤΩΝ

DSC08493 (2).JPG

Ο Σύλλογος απανταχού Δρυμιωτών σας καλεί στις 8 του Γενάρη του 2012 και ώρα 11:00 πμ .θα κάνει εκλογοαπολογισμό και κοπή πίτας  στο καφέ του συγχωριανού μας  Ηλία Κροκίδα  Πευκών  91 στη Μεταμόρφωση πίσω από το praktiker 

Για περισσότερες πληροφορίες στα γνωστά τηλ, Π.Καλός 6941-664827 , Γ. Κουτρούμπας 6974-480337.     Το  Δ Σ


Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΜΠΩΤΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΦΥΤΕΙΕΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΕΤΙΝΟΥΣ

Κάθε χρόνο πια οι Αετινοί γιορτάζουν τη μνήμη των πεσόντων στη μάχη των μαχών, θα έλεγε ο ποιητής ,στη μάχη του Αετού Ξηρομέρου σε μια μάχη που έκρινε την νεότερη ιστορία της χώρας μας .Ελάχιστοι Έλληνες γνωρίζουν γι αυτή τη σπουδαία μάχη . Φρόντισαν καλά οι ιστορικοί , σου λέει μια χούφτα άνθρωποι περί τους 800 να σταματήσουν μια στρατιά από τούρκους έμπειρους στρατιώτες, πάνω από 7000  χαρά στο πράγμα ! Άλλωστε Ξηρομερίτες ήταν, η ιστορία περνάει από το Ξηρόμερο χωρίς να γράψει πολλά - πολλά . Αλλά  το θέμα μου είναι άλλο , στην μάχη αυτή πολέμησαν παλικαρίσια από όλο το Ξηρόμερο. Λέω εγώ,  μήπως θα έπρεπε να  υπάρχει συμμετοχή κι από άλλα χωριά ; Αφού το κάνουμε που το κάνουμε , να το κάναμε πιο σωστά ;  

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ


Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 2010

Profile

amdrimos Άγγελος Μηλιώνης
Δ Ρ Υ Μ Ο Σ
Το προφίλ μου

Μια ζωή με ένα σάκκο στην πλάτη μου ,τον κόσμο γύρισα !!!!! Χιλιάδες οι εικόνες που με συντροφεύουν,καιρός πια να γίνουν και δικές σας !!!!!!!!!!!!

Powered by pathfinder blogs