Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΥΜΙΩΤΩΝ

GetAttachment.jpgddd.jpgGetAttachment.jpgGetAttachment.jpgss.jpg

                   Εκλογές και κοπή πίτας στο Σύλλογο Δρυμιωτών

 

Την Κυριακή 8-1-2012 ο Σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και εξέλεξε το 7μελές συμβούλιο το οποίο σύντομα θα συγκροτηθεί σε σώμα. Ακόμη εξέλεξε τα μέλη για την εξελεγκτική επιτροπή και τους εκπροσώπους για την Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Η συγκέντρωση έγινε μέσα σε ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, στο καφέ-ουζερί του Ηλία Κροκίδα στη Μεταμόρφωση. Ακολούθησε η κοπή της Πίτας του συλλόγου. Στην εκδήλωση του συλλόγου μας παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Τάκης Στεργίου και το μέλος Τάκης Κοθρούλας. Ο σύλλογός μας ευχαριστεί τον συγχωριανό μας Ηλία Κροκίδα που μας παρεχώρησε δωρεάν την αίθουσα για την διεξαγωγή της συνέλευσης καθώς και τα μέλη μας που αγνόησαν τις κακές καιρικές συνθήκες και έδωσαν το παρών στις εργασίες του συλλόγου.

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εκλέχτηκαν οι εξής:

1)    Παναγιώτης Καλός

2)    Γιώργος Κουτρούμπας

3)    Χαρά Καψάλη

4)    Ελένη Χούσου

5)    Γιώργος Αχ. Βλαχογιάννης

6)    Δήμητρα Κων. Πλούμη

7)    Βασίλης Γεωργ. Κροκίδας

 

 


Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΥΜΟΥ

TO ΔΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΡΥΜΙΩΤΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1/12 ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ .ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ ΤΟΥ Η.ΚΡΟΚΙΔΑ ΠΕΤΚΩΝ 91 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 πμ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ praktiker TO Δ Σ .

Profile

amdrimos Άγγελος Μηλιώνης
Δ Ρ Υ Μ Ο Σ
Το προφίλ μου

Μια ζωή με ένα σάκκο στην πλάτη μου ,τον κόσμο γύρισα !!!!! Χιλιάδες οι εικόνες που με συντροφεύουν,καιρός πια να γίνουν και δικές σας !!!!!!!!!!!!

Powered by pathfinder blogs