Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Στη «ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ» ο χορός του συλλόγου Δρυμιωτών(ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ )

markiza_winte12.pngMarkizaPsila.jpgmarkiza-4.jpgMarkiza1.jpgMarkizaOut.jpg

 

Στο μουσικό στέκι «ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ» στο Παγκράτι (Εμπεδοκλέους και πρόκλου 41-πλατεία Βαρνάβα πίσω από το Παναθηναικό στάδιο), την Κυριακή το μεσημέρι 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος ο ετήσιος χορός του συλλόγου Δρυμιωτών (Άκτιου-Βόνιτσας).

Η τιμή της πρόσκλησης έχει οριστεί στα 16 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό - κρασί και αναψυκτικό.

Ο σύλλογος Δρυμιωτών καλεί τα μέλη και τους φίλους του να βοηθήσουν με την παρουσία τους τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Κουτρούμπα κιν. Τηλ 6974480337.


Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας από το σύλλογο Δρυμιωτών


IMG_4927.JPGIMG_4899.JPGIMG_4900.JPG

 

Το Σάββατο 5 Γενάρη στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας πραγματοποίησε τη γενική του συνέλευση και έκοψε την πρωτοχρνιάτικη πίτα του.

Η προσέλευση των μελών του συλλόγου κρίνεται ικανοποιητική στα πλαίσια βέβαια της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Τάκης Στεργίου. Στη συνέχεια ορίστηκε πρόεδρος της συνέλευσης ο Νίκος Τσάμης και ξεκίνησαν οι εργασίες του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Γιώργος Κουτρούμπας διάβασε τον διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός. Ακολούθως ο Θάνασης Λιότσος ανέφερε το πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής και ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος των μελών για την πορεία του συλλόγου.

Αφού φηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

έγινε η κοπή της πίτας από το πρόεδρο του συλλόγου και αντηλλάγησαν ευχές για το νέο έτος. Στην αίθουσα υπήρχε μπουφές με γλυκά, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά κ.λ.π προσφορά του συλλόγου.

Για την ιστορία το ένα από τα δύο φλουριά έπεσε στον Άγγελο Μηλιώνη στον οποίο ευχόμαστε να είναι πάντα καλά.

Οι Βασιλόπιτες ήταν προσφορά του Χρήστου Παλούκη του Κίμωνα προς το σύλλογό μας, ο οποίος διατηρεί το ζαχαροπλαστείο «ΦΑΙΗ» στην οδό Κορυτσάς 14 στον Άγιο Δημήτριο τηλ. 210 9911728 τον οποίο και ευχαριστούμε.

Καλή χρονιά και ας παραμείνουμε αισιόδοξοι.                              

IMG_4923.JPGIMG_4918.JPGIMG_4915.JPGIMG_4946.JPGIMG_4945.JPGIMG_4944.JPGIMG_4943.JPGIMG_4942.JPGIMG_4936.JPGIMG_4934.JPGIMG_4925.JPGIMG_4933.JPGIMG_4931.JPGIMG_4929.JPGIMG_4914.JPGIMG_4913.JPGIMG_4893.JPGIMG_4891.JPGIMG_4889.JPGIMG_4887.JPGIMG_4913.JPGIMG_4914.JPGIMG_4910.JPG


Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

THE LAST OFF THE MOHICAN

3105_365655320180887_30265658_n.jpg

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ...;

Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑΣ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ , ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ,ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ , ΤΗΝ ΦΕΥΡΩΝΙΑ ...;.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΤΣΟ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕΚΟ , ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ..

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΟΛΟΓΑΜΕ ...;..

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ  


Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

ΔΡΥΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

altuntitled8.pnguntitled0.pnguntitled2.pnguntitled7.pnguntitled8.pnguntitled1.pngalt

Σε μια μεγάλη  γιορτή μετατράπηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δρυμό

 

-Τεράστια ήταν η επιτυχία που γνώρισαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας σε συνεργασία με τη Τοπική Κοινότητα Δρυμού και τον Δήμο Άκτιου-Βόνιτσας.

 

-Αρχικά ο σύλλογος Δρυμιωτών είχε ανακοινώσει μια μονοήμερη εκδήλωση στις 10 Αυγούστου αλλά το καλό κλίμα που υπήρχε στο Δρυμό και η συνεργασία με το Δήμο Άκτιου-Βόνιτσας που παρεχώρησε μια θεατρική παράσταση συνέβαλλαν αποφασιστικά για να μετατραπούν οι εκδηλώσεις σε τριήμερες.

 

-Άνευ προηγουμένου ήταν η προσέλευση του κόσμου και γρήγορα οι εκδηλώσεις μετατράπηκαν σε μια μεγάλη γιορτή, αφού σχεδόν όλο το χωριό μαζί με τους καλεσμένους και φίλους από άλλες περιοχές γέμισαν από νωρίς ασφυκτικά την πλατεία. Μια πλατεία που είναι συνυφασμένη πια με το σύλλογο.

 

-Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων παρουσιάστηκε το θεατρικό έργο «Ένα ταξίδι παραμύθια» και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος, τόσο μικρά παιδιά αλλά και μεγάλοι. Το θεατρικό έργο επιχορήγησε ο Δήμος Άκτιου-Βόνιτσας και ευχαριστούμε το Δήμαρχο Νίκο Σολδάτο. 

 

  -Τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων ομάδα εθελοντών με επικεφαλής το σύλλογο Δρυμιωτών καθάρισε τη παραλία του χωριού μας που φέτος την επισκέπτεται  αρκετός κόσμος για μπάνιο. Η κίνηση αυτή ήταν συμβολική και ουσιαστική και δεν θα πρέπει να υποκαθιστήσει σε καμμιά περίπτωση την ατομική ευθύνη του καθενός και την ευθύνη των φορέων για να διατηρούν την παραλία καθαρή.

 

-Την Τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων στις 10 Αυγούστου, οι ετοιμασίες από νωρίς το πρωί ήταν εντατικές. Ετοιμαζόταν οι ψησταριές, σουβλιζόταν οι προβατίνες, ετοιμαζόταν στα βαρέλια οι μπύρες, γέμιζε η πλατεία με τραπέζια και καρέκλες και όλα μαρτυρούσαν ότι το βράδυ θα δημιουργούνταν το αδιαχώρητο στην πλατεία και η εκδήλωση θα μετατραπόταν σε μια μεγάλη γιορτή.

 

- Το βράδυ της εκδήλωσης ο σύλλογος Δρυμιωτών βράβευσε αριστούχους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου, μαθητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και  τη Βαγγελιώ Χρηστιά για τη μεγάλη προσφορά της στο Δημοτικό Τραγούδι. Στη συνέχεια η Βαγγελιώ Χρηστιά τραγούδησε προς τιμήν του συλλόγου Δρυμιωτών.

-Στους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν δωρεάν ψητή προβατίνα, μπύρες, αναψυκτικά, νερά και πίτες που έφτιαξαν νοικοκυρές του Δρυμού.

 

-Ακολούθησε γλέντι και κράτησε μέχρι το πρωί με την πολύ καλή ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου.

 

-Στην κεντρική εκδήλωση παραυρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού Νίκος Μωραίτης και Νίκη Φούντα, ο Δήμαρχος Νίκος Σολδάτος, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κομποτιάτης και Δημήτρης Τζαβαλάς, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Αθανάσιος Κασόλας, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιωργος Αποστολάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Στούπας, Παναγιώτης Σαλομήτρης, Χριστίνα Σερεπίσιου και Θεόδωρος Στούπας, ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Τάκης Στεργίου και το μέλος Τάκης Κοθρούλας, ο πρόεδρος του συλλόγου Κατούνας Βαγγέλης Κουτιβής, εκπρόσωποι του συλλόγου Κωνωπίνας, ο Λαογράφος κ. Ράππος, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ  του Δήμου Νίκος Φούντας κ.λ.π

 

-Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΟΥΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΩΖΟΣ,ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΖΕΦΡΙΟΣ, ΤΑΒΕΡΝΑ-ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ, ΚΑΦΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΑΙΟΣ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ «ΕΝ ΠΛΩ» ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΝΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.

 

-Τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά προσέφεραν:

 ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 1 τοστιέρα και 1 φραπεδιέρα, ΦΩΤΟ ΖΩΗΣ- ΑΡΓΥΡΩ 1 κορνίζα, ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ BAZAAR ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ 1 πολυμηχάνημα εκτυπωτή, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΡΑΥΛΟΥ 20 ευρώ σε βενζίνη, ΤΥΡΟΠΙΤΆΔΙΚΟ FRESS 10 ευρώ σε προιόντα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΤΩΡΗΣ 1 τσαντάκι, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1 προβολέα με ανίχνευση, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΟΥΜΗΣ 1 μιξερ, ΛΑΙΟΣ ΗΛΙΑΣ 1 προβολέα, ΛΑΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 1 εικόνα, ΚΑΒΒΑΔΑ- ΜΥΡΩΝΊΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 3 κρασιά, ΜΑΚΗΣ ΣΑΝΤΑΣ 1 τελάρο ψάρια, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ένα χτένισμα και ένα κούρεμα, ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΒΡΑΚΟΖΩΝΗ 1 φυτό. ΣΩΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του θωμά ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ένα τενεκέ ελαιόλαδο, ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1 εγκυκλοπαίδια ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΕΙΟ 1 ούζο.

 

-Τις προβατίνες για την εκδήλωση πρόσφεραν:

Στούπας Θεόδωρος, Λιότσος Στάθης, Λιότσος Νίκος, Παλούκης Πάνος, Καψάλης Αθανάσιος, Παπανελλόπουλος Πάνος, Μιχαλάτος Παναγιώτης, Γεράσιμος Λάιος, Τσιλίκης Θεόδωρος του Γεωργίου,Ζαχαράκης Λάμπρος, Τσιλίκης Ευθύμιος, Πλούμης Απόστολος και 1 ο σύλλογος Δρυμιωτών, Ακόμη ο σύλλος Δρυμιωτών πρόσφερε και 100 σουβλάκια.

 

Ο σύλλογος Δρυμιωτών ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν με το δικό τους τρόπο στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι και ευχόμαστε «να μας έχει ο θεός καλά και πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε».

 


Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

4o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΝΗΣΣΑ

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

4ο Αντάμωμα Καβαλάρηδων και Φίλων Αλόγου, στη Νήσσα, στην Κατούνα, την Κυριακή 27 Μαΐου 2Ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας, σας προσκαλεί στο 4ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου, την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, από τις 09:30 το πρωί και όσο πάει ...; στη θέση Νήσσα, στην Κατούνα Ξηρομέρου.

 

 

Ελάτε να γιορτάσουμε την Άνοιξη, να θαυμάσετε τα άλογα, να φάτε δωρεάν ντόπια ψητή Προβατίνα, να διασκεδάσετε με τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής παράδοσης: Φιλιώ Πυργάκη, Γιώργο Βελισσάρη, Βαγγελιώ Χρηστιά, να κατεβείτε στο ποτάμι, να μυρίσετε τα πλατάνια, να ακούστε τους ήχους των νερών και των πουλιών και να ξαναγεννηθείτε!

 

 

Ελάτε να χαρείτε μαζί μας το καταπράσινο τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας και να καμαρώσετε τα περήφανα άλογα μας με τους καβαλάρηδες που θα καταφθάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

 

 

Ελάτε να απολαύσετε την επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και την ιππική παρέλαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώροκαι ελάτε από κοντά να ζήσετε την πραγματική απόλαυση από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής.

 

 

Ελάτεκαι ανακαλύψτε τη φύση. Ακολουθήστε τα μονοπάτια κι ανεβείτε στα παλιά ερειπωμένα χωριά Αχυρά και Βούστρι, με τα γκρεμισμένα τους σπίτια και δείτε τους ερειπωμένους πια αλευρόμυλους, τα πέτρινα γεφύρια και τις πηγές που φέρνουν ασταμάτητα το παγωμένο τους νερό από την καρδιά του βουνού το Πυργαντί.

 

 

Έλάτε να γευτείτε την πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που προσφέρει ο σύλλογος, οι φίλοι του και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής εντελώς δωρεάν και να χορέψετε με τα καλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού: Φιλιώ Πυργάκη, Γιώργο Βελισσάρη, Βαγγελιώ Χρηστιά, Χρήστο Νίκου!

 

 

Φέτος υπάρχει για όλους τους επισκέπτες ευρύχωρο πάρκινγκ σε επίπεδο έδαφος, για να εξυπηρετήσει τη μετακίνηση χιλιάδωναυτοκινήτων, ενώ στην είσοδο του πάρκινγκ θα υπάρχει προσωπικό που θα διευκολύνει τους επισκέπτες να επιλέξουν κατάλληλο χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό τους.

 

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

 

10:30- Παρουσίαση και απονομή μεταλλείων στους συμμετέχοντες καβαλάρηδες.

 

11:30- Παραδοσιακό Χορευτικό.

 

12:30- Δωρεάν ψητή προβατίνα για όλους ...;

 

13:30- Ζωντανή ορχήστρα με το καλύτερο συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής και με τραγουδιστές τους γνωστούς:Φιλιώ Πυργάκη, Γιώργο Βελισσάρη, Βαγγελιώ Χρηστιά, Χρήστο Νίκου, κ.α.

 

 

Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία...

 

Διοργάνωση: ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

 ΑΝΑΡΤΗΣΗ : xiromeritis


Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

ΚΑΛΟ ΜΑΗ


CC.jpg

Καλή πρωτομαγιά, καλό Μάη σε όλους...Αυτός ο μήνας ας φέρει και στις καρδιές μας τα άνθη του Μαϊου ... 


Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

149458_284843421600715_102534189831640_653619_997493204_n.jpg

Aς αναλογιστεί ο καθένας μας για τον εαυτό του και την Ελλάδα μας

 Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

ΕΥΧΕΣ

 Μια γλυκιά ευχή για όλες τις Γεωργίες και για όλους τους Γεωργίους.

Χρόνια πολλά και καλά ...;Πάντα χαρούμενοι ...;

 Άγγελος Μηλιώνης 


Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

ΔΡΥΜΟΣ - ΘΥΡΙΟ


Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

Διαμαρτυρία Συλλόγου Φυτειωτών για ακαταλληλότητα νερού στο

 Ξηρόμερο.

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί κάτω ...;

Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται στα blogs υπάρχει μεγάλο θέμα .

Δεν είναι δυνατόν να παίζουν με την υγεία των ανθρώπων.

Κάτι πρέπει να κάνουν άμεσα οι υπεύθυνοι ...;.  

Profile

amdrimos Άγγελος Μηλιώνης
Δ Ρ Υ Μ Ο Σ
Το προφίλ μου

Μια ζωή με ένα σάκκο στην πλάτη μου ,τον κόσμο γύρισα !!!!! Χιλιάδες οι εικόνες που με συντροφεύουν,καιρός πια να γίνουν και δικές σας !!!!!!!!!!!!

Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2017
ΚΔΤΤΠΠΣ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Tags

Powered by pathfinder blogs